Отборът на Лудогорец постигна победна с 2:1 срещу шампиона на

...
Отборът на Лудогорец постигна победна с 2:1 срещу шампиона на
Коментари Харесай

Лудогорец победи Динамо Тбилиси с гол в самия край на мача

Отборът на Лудогорец реализира победна с 2:1 против първенеца на Грузия Динамо Тбилиси в поредна контролна среща от подготвителния си лагер в Турция.

„ Орлите “ откриха резултата в 14-ата минута, когато Якуб Пьотровски изведе Матиас Тисера отдясно в наказателното поле на „ сините “, аржентинският нападател понечи да стреля, само че бе ударен с крайник от бранителя на Динамо Хвадагиани и основният рефер уточни „ бялата “ точка. Зад топката застана пострадалият Тисера, който прати топката в противоположния низък десен ъгъл на стража Куталадзе.

Първенецът на Грузия изравни резултата четвърт час преди края на постоянното време. Омар от състава на Динамо Тбилиси стреля от диагонален директен свободен удар отляво пред наказателното поле на Лудогорец. Ударът изненада вратарят Симон Слуга, който не съумя да овладее кълбото и то влетя в близкия му низък десен ъгъл за 1:1.

Две минути преди края на мача Кирил Десподов центрира от ъглов удар в наказателното поле на Динамо, където Антон Недялков се ускори към първата греда и с глава прати топката в мрежата зад вратаря Куталадзе, който не помръдна от голлинията си.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР