Отборът на Лудогорец постигна обра от 0:1 до 2:1 при

...
Отборът на Лудогорец постигна обра от 0:1 до 2:1 при
Коментари Харесай

Лудогорец обърна Арда в Кърджали и се доближи на точка за лидера ЦСКА

Отборът на Лудогорец реализира обра от 0:1 до 2:1 при визитата си на Арда Кърджали в дуел от 26-ия кръг на Първа лига.

„ Светлосините “ откриха резултата на стадион „ Арена Арда “ в добавеното време на първата част посредством Радослав Цонев, който стреля от директен свободен удар зад дъгата на наказателното поле на „ орлите “, пращайки топката в близкия десен ъгъл на вратаря Серджио Падт.

Шампионите възвърнаха равенството в 77-ата минута. Бърнард Текпетей изведе Пипа по десния фланг, който центрира в пеналтерията на Арда, Спас Делев с плонж с глава продължи топката към непокрития Игор Тиаго, който с едно допиране от въздуха от непосредствена непосредственост се разписа.

Лудогорец направи цялостен поврат в 89-ата минута. Капитанът Кирил Десподов центрира от ъглов удар в наказателното поле на домакините, топката бе изчистена от защитник на Арда, само че Клод Гонсалвеш я върна с глава към точката за осъществяване на дузпа, където голмайсторът Тиаго овладя и с изстрел от воле я прати в долния десен ъгъл на вратаря Васил Симеонов.

В класирането Лудогорец събра актив от 62 точки и към този момент е на един пункт зад водача ЦСКА, който в понеделник, 17 април, приема Левски на Националния стадион „ Васил Левски “ от 17:30 часа. Арда пък заема деветото място с 36 пункта.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР