Отборът на Лудогорец постигна четвъртата си поредна победа в родната

...
Отборът на Лудогорец постигна четвъртата си поредна победа в родната
Коментари Харесай

Лудогорец се разправи с Етър за едно полувреме и се доближи на точка от върха

Отборът на Лудогорец реализира четвъртата си поредна победа в родната Първа лига, откакто в последната среща от 17-ия кръг надигра с 4:0 като посетител състава на Етър Велико Търново.

На стадион " Ивайло " във Велико Търново разградчани свършиха своята работа още през първото полувреме, когато в действителност паднаха и всичките попадение.

Тон за триумфа даде Квадво Дуа още в 3-ата минута, когато се възползва от асистенция на Аслак декор Витри, с цел да означи своя четвърти гол в последните три дуела от българското състезание.

Натискът на " орлите " продължи и в 32-ата минута Тодор Неделев удвои преднината на своя отбор след ужасно осъществяване от директен свободен удар, което остави беззащитен стража на домакините Мартин Величков.



Малко по-късно някогашният футболист на Ботев Пловдив уцели и гредата след нов отдалечен удар, само че въпреки всичко разумното се случи в 37-ата минута, когато Якуб Пьотровски беше прецизен за 3:0.

Още преди почивката остана време и за Бърнард Текпетей да се запише измежду голмайсторите, оформяйки крайното 4:0.

През второто полувреме нови голове не паднаха, само че в това време " виолетовите " останаха с човек по-малко след изгонването на Луис Кордова.

В класирането Лудогорец се изравни на 2-ото място с Черно море, като и двата отбора имат по 36 точки, само че " орлите " са с мач по-малко и при триумф могат даже да оглавят подреждането в Първа лига. В същото време Етър остава на дъното със единствено 8 пункта.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР