Отборът на Лудогорец отпадна от турнира Лига Европа, след като

...
Отборът на Лудогорец отпадна от турнира Лига Европа, след като
Коментари Харесай

Реваншът между Интер и Лудогорец завърши 2:1

Отборът на Лудогорец отпадна от шампионата Лига Европа, откакто загуби от Интер с 1:2 като посетител в реванш от 1/16-финалите на конкуренцията. В първия мач в Разград „ орлите “ записаха проваляне с 0:2 и по този метод завършват с европейското си присъединяване след общ резултат 1:4.

Двубоят на именития стадион „ Сан Сиро “ в Милано се игра пред празни трибуни поради епидемията от ковид в северна Италия. Българският отбор изненадващо откри резултата в 26-та минута, когато Каули се разписа с прецизен изстрел от дребен ъгъл след асистенция на Сисиньо. „ Нерадзурите “ дадоха отговор бързо и изравниха шест минути по-късно, когато Пламен Илиев сбърка при диагонален изстрел на Кристиано Бираги и позволи топката да влезе във вратата му.

Точно преди почивката Ромелу Лукау направи 2:1 за домакините след добра асистенция на Алексис Санчес, като белгийският национал имаше и шанс при отбелязването на гола. През втората част повече голове на паднаха и Интер завоюва с 2:1, с което постави завършек на присъединяване на Лудогорец в Лига Европа.Спорт
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР