Отборът на Лудогорец е шампион на България за 11-ти пореден

...
Отборът на Лудогорец е шампион на България за 11-ти пореден
Коментари Харесай

Лудогорец е шампион на България по футбол за 11-ти пореден път

Отборът на Лудогорец е първенец на България за 11-ти следващ път! Тази вечер „ орлите “ завоюваха купата по решителен метод, откакто разрушиха с 4:1 гостуващия на „ Хювефарма Арена “ отбор на Славия в дуел от първия кръг от плейофната фаза на efbet Лига.

Гьоко Зайков си означи автогол в 14-ата и даде задатък на домакините, а Бернард Текпетей удвои в 16-ата минута. Матиас Тисера също се разписа в 23-ата, а Текпетей означи втория си гол в 54-ата минута. Йон Бакеро означи почетния гол за столичани в 78-ата минута, с който беше завършен и крайния резултат.

Разградчани бяха цялостни господари на терена и не оставиха шансове на „ белите “, като домакините можеха да вкарат и още попадения. По този метод Лудогорец е неосъществим на върха, като събра 67 точки и има задатък от 14 пред втория ЦСКА при оставащи четири мача до края на сезона в шампионата. Славия остава шести с 36 пункта.

В идващия кръг „ орлите “ одобряват ЦСКА, само че преди този момент гостуват на Левски в мач-реванш от полуфиналите в шампионата за SESAME Купа на България. Столичани пък домакинстват на Черно море, само че преди този момент също ще изиграят втория си мач в другия полуфинал в шампионата за националната купа против „ армейците “ на стадион „ Българска войска “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР