Отборът на Лудогорец допусна загуба с 1:2 при домакинството си

...
Отборът на Лудогорец допусна загуба с 1:2 при домакинството си
Коментари Харесай

Лудогорец загуби от Динамо Загреб в Разград, но всичко ще се реши на Максимир

Отборът на Лудогорец позволи загуба с 1:2 при семейството си на Динамо Загреб в първи дуел от третия прелиминарен кръг на Шампионската лига.

Гостите от Хърватия откриха резултата на „ Хювефарм Арена “ в Разград в 6-ата минута. Мислав Оршич центрира диагонално в наказателното поле на „ орлите “, където Расмус Лаурицен продължи топката с глава към сътрудника му в защита Дино Перич, който си подвигна кълбото с глава и стреля от воле, с цел да се разпише в долния ляв ъгъл на вратата, защитавана от Серджио Падт.

Три минути по-късно Динамо удвои преднината си след неточност на нидерландския пазач на Лудогорец. Оршич изведе отляво в пеналтерията на „ зелените “ Лука Иванушец, халфът на „ модрите “ центрира остро по земя, а Падт, в опита си да избие, си означи безразсъден автогол с левия крайник.

Съставът на Анте Шимунджа понижи изоставането си в 22-ата минута посредством постоянния си към този момент голмайстор Бърнард Текпетей, който с изстрел диагонално от дребен ъгъл в наказателното поле на гостите се разписа в близкия низък десен ъгъл на вратата, защитавана от Доминик Ливакович.

Реваншът е идващият вторник, 9 август, от 21 часа българско време на стадион „ Максимир “ в столицата на Хърватия.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:

Instagram:

Фейсбук:

LinkedIn:

TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР