Отборът на Лубебанка Чивитанова отстъпи на Трентино с 2:3 гейма

...
Отборът на Лубебанка Чивитанова отстъпи на Трентино с 2:3 гейма
Коментари Харесай

Цецо Соколов и Чивитанова с поражение от Тренто

Отборът на Лубебанка Чивитанова отстъпи на Трентино с 2:3 гейма (23:25, 25:22, 24:26, 25:23, 16:14) в третата полуфинална среща от локалното състезание и двата тима ще изиграят най-малко още един мач, с цел да дефинират финалиста в Италия. Мачът продължи съвсем три часа и напрежението беше високоволтово съвсем през цялата среща.

Българинът Цветан Соколов приключи срещата с 15 точки, колкото и Робертланди Симон. Йоанди Леал от техния тим приключи с най-голям персонален актив- 20 точки, а Османи Пуанторена остана със 17.

Самият Соколов не се показа на най-хубавото си равнище и това се отрази и на играта на тима на Чивитанова. На няколко пъти в първите два гейма Ковачевич му направи сполучливи блокади, а и в самия завършек на мача негова офанзива в навън даде успеха на съперника с 16:14 в петата част и крайното 3:2 гейма.

Домакините от Тренто на два пъти изоставаха, като първата и третата част бяха за тима на Соколов, само че в последна сметка с доста воля мачът стигна до тайбек.

При това състояние серията към този момент е 2-1 победи за Чивитанова, а четвъртият дуел е на 25-и април в Чивитанова.

"Когато реферът даде завършек на мача, значи всичко е завършило. За страдание успеха отива за Тренто. Поздравления за тях. Те изиграха страхотна игра, без да пропуснат нито една опция, която им се откри. А ние направихме доста неточности, може би най-голямото количество неточности през целия ни сезон. Сега би трябвало да изправим тези неща и да посрещнем идната игра по друг метод ", съобщи българският диагонал Цветан Соколов след края на мача. /БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР