Отборът на Лос Анджелис Лейкърс победи Минесота Тимбърулвс със 108:103

...
Отборът на Лос Анджелис Лейкърс победи Минесота Тимбърулвс със 108:103
Коментари Харесай

Старите кучета измъкнаха Лейкърс срещу Минесота

Отборът на Лос Анджелис Лейкърс победи Минесота Тимбърулвс със 108:103 вкъщи в мач от постоянния сезон на НБА. Над всички за Лейкърс още веднъж бе четирикратният MVP на Лигата ЛеБрон Джеймс, който въпреки и да прекъсна серията си от седем следващи мача с 30+ точки, въпреки всичко осъществя 26 точки, 7 битки и 5 асистенции, с цел да се трансформира в най-възрастният състезател в историята на НБА с 25+ точки в осем следващи дуела.

В равносилен мач с общо 10 смени на водачеството, домакините демонстрираха темперамент в края, с цел да стигнат до триумфа. " Играем добър баскетбол в последно време, даже и при някои от загубите, отново показахме, че вървим в вярната посока ", разяснява Джеймс, който измести Гари Пейтън от 16-то място в класацията за най-вече мачове в НБА - 1336. С основна роля за триумфа на Лейкърс бе Кармело Антъни, който се включи с 14 точки от пейката, а Ръсел Уестбрук се регистрира с 20 точки и 5 асистенции, само че и 9 изгубени топки. За Тимбърулвс центърът Наз Рийд наниза 23 точки и 11 асистенции, а Антъни Едуардс добави 18 точки, само че отборът стреля едвам 28,3 % от далечно разстояние.

След този триумф Лейкърс към този момент са с баланс 19-19 на седмата позиция на Запад, до момента в който Минесота заема девето място в същата конференция с актив 16-20, написа БГНЕС.
 Леброн Джеймс с персонален връх за сезона
Леброн Джеймс с персонален връх за сезона

Отбеляза 43 точки за триумфа над Портланд
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР