Отборът на Лос Анджелис Лейкърс научи съперника си за полуфиналите

...
Отборът на Лос Анджелис Лейкърс научи съперника си за полуфиналите
Коментари Харесай

ЛеБрон Джеймс: Хардън е способен да ни вкара 60 точки

Отборът на Лос Анджелис Лейкърс научи противника си за полуфиналите на Западната конферения. " Езерняците " ще се изправят против рисковата ниска петица на Хюстън Рокетс, а водачът на калифорнийци ЛеБрон Джеймс призна, че отборът му би трябвало да обърне особено внимание на дейностите си в отбрана против звездите на " ракетите " Ръсел Уестбрук и Джеймс Хардън.

" В първи кръг се изправихме против двуглавото страшилище на Портланд в лицето на Си Джей и Лилард, а в този момент пред нас стои още едно такова - Уестбрук и Хардън. Скоростта и атлетизмът на Ръс са едни от най-хубавите в Лигата, в случай че не и най-хубавите. Джеймс има качеството да бележи тройки без проблем, а също по този начин може да намира съотборниците си елементарно. Способен е да ни вкара 60 точки, в случай че играта му тръгне. Трябва да бъдем доста внимателни с него, защото разполага с съвсем съвършена пукотевица от наказателната линия. Отборът им е добре уравновесен ", сподели Джеймс за Рокетс във видеоинтервю за Spectrum SportsNet.

. speaks with about the first round of the playoffs and the mentality moving forward.
— Spectrum SportsNet (@SpectrumSN)
ЛеБрон похвали и съотборника си Антъни Дейвис. " До момента той е изиграл единствено 13 мача в кариерата си в плейофите. Не знам в какъв брой тъкмо съм взел присъединяване аз, само че сигурно са доста повече от 13. Въпреки това той демонстрира, че може да прави безусловно всичко както в нахлуване, по този начин и в отбрана на полето. Той няма недостатъци в играта си. Това е разкош освен за мен, само че и като цяло за тима. Късметлии сме да разполагаме с подобен надарен състезател. И към момента е единствено на 27 години, необикновен е ", сподели Брон за Ей Ди.

Мач №1 сред ЛА Лейкърс и Хюстън Рокетс е в събота заран от 4:00 часа българско време.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР