Отборът на Локомотив (София) записа сензационна загуба с 0:1 на

...
Отборът на Локомотив (София) записа сензационна загуба с 0:1 на
Коментари Харесай

Локо се сгромоляса, бесни фенове нахлуват в тунела

Отборът на Локомотив (София) записа сензационна загуба с 0:1 на своя стадион от Струмска популярност. " Железничарите ", които имат упоритости за влизане в елита, се сгромолясаха след гол от съблекалнята и голям брой пропуски. Единственото попадение в дуела от 21-ия кръг беше дело на Стоян Георгиев още във втората минута.

Играчите на Младен Додич направиха голям брой пропуски, като Илия Димитров се отличи с няколко доста съществени такива. Един път даже пропусна на празна вратата. След попадението на Георгиев отборът от Радомир можеше и да удвои, само че гостите пропуснаха.

През втората част дуелът се игра единствено пред вратата на гостите, само че домакините не откриха правилния път към вратата. Минута преди края гол на Илия Димитров беше анулиран заради засада.

Така дебютантът измежду експертите Струмска популярност записа втори следващ триумф над Локомотив в шампионата. Първата среща през есента още веднъж беше извоювана от домакините, които тогава надвиха с 2:1 в Радомир.

Поражението вбеси почитателите на домакините, които побесняха и малко след срещата нахлуха в тунела на стадион " Локомотив ". Привържениците на " червено-черните " желаеха да влязат даже непосредствено в съблекалнята на столичани, само че цялото управление на " железничарите ", както и някогашният капитан на отбора и сегашен шеф в Септември - Кристиян Добрев, който следи срещата, пробваха да упокоят почитателите. Бранителят Александър Бранеков, който гледа от трибуните, пръв излезе да приказва с тях.

Локомотив остана на трето място с 38 точки, само че към този момент изостава на шест точки от Ботев (Враца) и Царско село, като " царете " имат и мач по-малко. Четвъртият Монтана пък е единствено на две точки зад тях.
Успехът измъкна Струмска популярност от зоната на изпадащите, тимът има към този момент 24 точки, заемайки 12-то място.

СЪСТАВИТЕ

КЛАСИРАНЕ

ВСИЧКИ МАЧОВЕ НА ЛОКОМОТИВ (СОФИЯ)
ВСИЧКИ МАЧОВЕ НА СТРУМСКА СЛАВА
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР