Отборът на Локомотив (Пловдив) победи с 3:1 Марица в приятелски

...
Отборът на Локомотив (Пловдив) победи с 3:1 Марица в приятелски
Коментари Харесай

Локо Пловдив обърна Марица в последните 15 минути

Отборът на Локомотив (Пловдив) победи с 3:1 Марица в другарски мач под тепетата. " Смърфовете " губеха с 0:1 до 75-ата минута, откакто Айкут Янъков бе разкрил за гостите, само че с попадения на Георги Минчев от дузпа, Самсон Комолафе и Кристиан Гомис обърнаха развоя на срещата на стадиона в Лаута.

В началото на мача срещата бе равностойна, като въпреки всичко домакините имаха териториално преимущество, което обаче по този начин и не използваха. В 30-ата минута обаче гостите бяха покрай разкриване на резултата. След хубава офанзива Валери Домовчийски изведе Петър Атанасов на чиста позиция самичък против вратаря, само че Лукас Рейдър парира удара му.

Малко по-късно още веднъж Марица реализира хубава офанзива. Мариян Тонев се озова на добра позиция, само че бе блокиран и върна към Домовчийски, който стреля технично от отдалеченост, само че ударът му бе избавен от стража.

В 36-ата минута новото попълнение на Локо Александър Василев стреля от границата на наказателното поле, само че Илия Николов мазета с плонж.

В началото на втората част Марица откри резултата. Центриране отляво откри непокрития Айкут Янъков, който с плонж и удар с глава откри

В 75-ата минута " смърфовете " изравниха. Грешка в отбраната на Марица и Георги Минчев нахлу в наказателното поле, където бе съборен и съдията отсъди дузпа. Зад топката застана пострадалият и изравни с невъзмутим удар.

Четири минути по-късно Локо стигна до цялостен поврат. Каращият проби Самсон Комолафе бе изведен самичък против вратаря и чукна кълбото около стража за 2:1.

В последните секунди на мача падна и третото попадение за Локо. При едно безредие в наказателното поле Гомис съумя да насочи удар и да прониже за трети път вратата, а също по този начин и да оформи крайния резултат.

ЛОКОМОТИВ (ПЛОВДИВ) 3:1 МАРИЦА
0:1 Янъков (52)
1:1 Минчев (75-д)
2:1 Комолафе (79)
3:1 Гомис (90+)

Снимка: Спортал

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР