Отборът на Локомотив Пловдив победи с 2:1 като гост ЦСКА

...
Отборът на Локомотив Пловдив победи с 2:1 като гост ЦСКА
Коментари Харесай

Локомотив Пловдви срази ЦСКА с гол в края и го отдалечи от първото място

Отборът на Локомотив Пловдив победи с 2:1 като посетител ЦСКА в един от най-интригуващите двубой от междинния 27-и кръг в Първа лига.

На Националния стадион " Васил Левски " пловдивчани стартираха срещата на високи обороти и още в 5-ата минута поведоха посредством Мартин Петков. Впоследствие обаче попадението на юношата на Левски бе анулирано, защото съдийската бригада реши, че при изстрела на Петков Мичи Нтело, който беше в състояние на засада, е в влияел на играта и по този начин резултатът остана 0:0.

До почивката " черно-белите " продължиха да бъдат по-активният от двата отбора, като на два пъти стражът на домакините Густаво Бусато трябваше да се намесва, избивайки в корнер.

В същото време " алените " стигнаха само до един отдалечен удар на Тибо Вион, при който вратарят на " смърфовете " Кристиан Томов не работи решително, само че въпреки всичко предотврати гола.



На почивката старши треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро направи цели три смени, което се отрази на държанието на неговия тим при започване на второто полувреме, само че тъкмо след един час игра Локомотив Пловдив откри резултата посредством Мичи Нтело, който се възползва от асистенция на Бабакар Дион и с изстрел по тревата даде задатък на своя отбор.

" Армейците " дадоха отговор в 73-ата минута, когато Тобиас Хайнц достави точно центриране за Данило Асприля и колумбиецът с глава беше прецизен за 1:1, отбелязвайки петото си попадение през акцията.

В оставащото време до края на мача и двата състава потърсиха крайния триумф, само че Густаво Бусато и Кристиан Томов съумяваха да запазят равенството до 93-ата минута. Тогава Нтело беше изведен зад защитата на ЦСКА, той напредна с топката и комбинира с Кристиян Пешов, който с удар от придвижване прати топката за повторно във вратата на столичани, носейки успеха на своя отбор.

По този метод момчетата на Александър Томаш събраха 51 точки, с които остават на 4-ото място в класирането, до момента в който " алените " заемат втората позиция с актив от 57 пункта, като изостават на три от водача Лудогорец, който има и цели два дуела по-малко.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР