Отборът на Локомотив Пловдив победи Хебър Пазарджик с 3:2 в

...
Отборът на Локомотив Пловдив победи Хебър Пазарджик с 3:2 в
Коментари Харесай

Локомотив Пловдив надви Хебър Пазарджик в контрола с пет гола

Отборът на Локомотив Пловдив победи Хебър Пазарджик с 3:2 в другарски мач, който се игра на " Лаута " и бе закрит за почитатели и медии. Неофициален дебют за " черно-белите " записаха фланговият нападател Алфа Конте и централният бранител Хорхе Сегура.

Новото попълнение Алфа Конте пропусна първата опция за своя отбор още във втората минута. Той засече с глава центриране на Димитър Илиев, само че топката мина на сантиметри от задачата.

Десет минути по-късно Бабакар Дион бе спънат в наказателното поле и съдията отсъди дузпа за Локомотив. Тя бе осъществена от капитана Димитър Илиев за 1:0.

В 22-ата минута Хебър изравни. Това стана, откакто футболист на гостите стреля от отдалеченост и изненада вратаря Динко Хоркаш - 1:1. В 36-ата изстрел на Димитър Илиев срещна гредата.

Веднага след почивката някогашният футболист на Локо Венсан Марсел насочи мощен удар, при който Динко Хоркаш реагира чудесно и мазета в корнер. В 57-ата минута локомотивци още веднъж излязоха напред в резултата. Пробив на Алфа Конте приключи с пас към Денислав Александров, който се разписа за 2:1.

Веднага след попадението се откри добър късмет и пред Ерик Сорга, само че вратарят на Хебър избави удара му. В 81-ата минута Хебър отново възвърне равенството. Николай Николаев центрира в наказателното поле, където негов съотборник засече пред погледа на Динко Хоркаш за 2:2.

Само две минути по-късно обаче пловдивчани още веднъж поведоха. Това стана след гол на Ивайло Димитров. Минута по-късно Пиер Зебли получи втори жълт картон и бе изпъден от игра.




Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР