Отборът на Ливърпул все още не може да се отърси

...
Отборът на Ливърпул все още не може да се отърси
Коментари Харесай

Ливърпул не може да надигне глава, Бърнли взе точка на „Анфийлд“ - Футбол свят - Англия



Отборът на Ливърпул към момента не може да се отърси от багра, който му нанесе Манчестър Сити в предходния кръг на Висшата лига. След краха с 0:5, „ алените “ не престават да изпитват съществени компликации и към момента не могат да завоюват три точки.

След равенството в Шампионската лига през седмицата против Севиля, през днешния ден отборът на Юрген Клоп стигна единствено до 1:1 на собствен терен против Бърнли.

„ Мърсисайдци “ надиграха своя съперник по безапелационен метод, само че множеството основани и пропуснати положения пред вратата на гостите, костваха скъпо на „ алените “.

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп направи цели седем промени в състава си в съпоставяне със злощастния мач от Шампионската лига против Севиля, в който „ алените “ изпуснаха успеха и стигнаха до разочароващо 2:2 на „ Анфийлд “.

Грешникът за мърсисайдци в този мач Деян Ловрен остана на пейката, макар че от клуба оповестиха, че отсъствието му от стартовия състав е заради здравословен проблем.

Голямата вест в състава на домакините обаче бе завръщането на Филипе Коутиньо. Бразилецът записа първия си мач за отбора във Висшата лига от началото на сезона.

На вратата на домакините стартира Симон Миньоле, а пред него действаха новото попълнение Робъртсън, Клаван, Матип, Александър-Арнолд, Коутиньо, Джан, Милнър, Фирмино, Стъридж и Салах.

Въпреки сериозните рокади в редиците на Ливърпул и най-много тези в защитата на отбора, домакините не демонстрираха ново лице и още веднъж разочароваха.

Именно след безобразна неточност на централните бранители Жоел Матип и Рагнар Клаван, които не съумяха да опазят футболист на Бърнли в наказателното поле, коженото кълбо бе избито към Скот Арфийлд, който с обмислен удар в десния ъгъл на вратата разочарова Миньоле.

Очаквайте детайлности!
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР