Отборът на Ливърпул следи звездата на Порто Отавио след успешното

...
Отборът на Ливърпул следи звездата на Порто Отавио след успешното
Коментари Харесай

Ливърпул отново поглежда към Порто след успеха с Луис Диас

Отборът на Ливърпул следи звездата на Порто Отавио след сполучливото им привличане на Луис Диас от португалския тим. Колумбийският национал дойде при „ алените “ през януари и мигновено оказа въздействие на „ Анфийлд “.

25-годишното крило означи два гола в 12 мача, само че неговата технична и избухлива игра са впечатлили Ливърпул най-вече. Мениджърът Юрген Клоп е останал удовлетворен от изявите му и в този момент е подготвен да огледа още веднъж към Порто през лятото.

Съобщава се, че атакуващият полузащитник на „ драконите “ и някогашен съотборник на Диас – Отавио, е привлякъл интереса на Клоп и „ алените “. Португалското издание „ A Bola “ твърди, че има късмет 27-годишният футболист да се причисли към мърсисайдци в края на този сезон.

Съобщава се, че „ алените “ наблюдават Отавио още предишното лято, само че в последна сметка не са поискали да подпишат мигновено със заместител на напусналия в посока Пари Сен Жермен Джорджинио Вайналдум. Вместо това, Клоп се обърна към младите Харви Елиът и Къртис Джоунс, с цел да добави дълбочина към халфовата линия.

Очаква се обаче, че от Ливърпул са подготвени да вземат одобрен състезател в халфовата линия през идното лято, откакто Джеймс Милнър и капитанът Джордан Хендерсън към този момент са над тридесет години. Отавио има 25 мача за Порто през този сезон в локалното състезание, в които е отбелязал три гола и е асистирал за още 11.

Liverpool eyeing another Porto star following Luis Diaz's successful start at Anfield
— Daily Star Sport (@DailyStar_Sport)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР