Отборът на Ливърпул ще бъде съперник на Челси във финала

...
Отборът на Ливърпул ще бъде съперник на Челси във финала
Коментари Харесай

Ливърпул е на финал в Карабао къп след победа над Арсенал

Отборът на Ливърпул ще бъде противник на Челси във финала на Карабао къп, откакто победи Арсенал с 2:0 като посетител във втория полуфинал от конкуренцията. На " Емиратс " в воин за " алените " се трансформира португалският нападател Диого Жота, който означи и двете попадения.

Домакините започнаха добре срещата и можеха да поведат рано, само че изстрел на Александър Лаказет от свободен удар срещна напречната греда, Скоро по-късно обаче Ливърпул излезе напред, откакто Жота надигра Такехиро Томиасу и преодоля Арън Рамсдейл с лек удар по земя. " Артилеристите " пробваха да се върнат в дуела през второто полувреме, само че по този начин и не съумяха да пробият отбраната на мърсисайдци, които от своя страна подпечатаха триумфа в 77-та минута още веднъж посредством Жота. Португалецът бе изведен чудесно от Трент Алекзандър-Арнолд и трансферира Рамсдейл, като в началото голът бе анулиран поради засада, само че след интервенция на ВАР попадението бе зачетено. Арсенал приключи мача с човек по-малко след два бързи жълти картона на Томас Партей в 87-ма и 90-та минута.

По този метод Ливърпул в профил противника си с общ резултат 2:0 и на 27 февруари ще се изправи против Челси на стадион " Уембли " в спор за трофея.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР