Отборът на Ливърпул се изправя срещу Брайтън в съботния ден

...
Отборът на Ливърпул се изправя срещу Брайтън в съботния ден
Коментари Харесай

Четирима се завръщат от контузии за Ливърпул преди мача с Брайтън

Отборът на Ливърпул се изправя против Брайтън в съботния ден от 17:00 часа. Мача може да наблюдавате онлайн по DIEMA SPORT 2.

" Мърсисайдци " от началото на сезона имат сложен интервал, като мнозина дефинират множеството травми на основни играчи, като главен фактор за слабите резултати. В лазарета на Ливърпул до неотдавна бяха Жоел Матип, Тиаго Алкантара, Диого Жота и Константинос Цимикас. Дарвин Нунес пък бе осъден за три мача след аления картон, който си изкара против Кристъл Палас. 

Тимът, воден от Юрген Клоп, има мотиви за наслада, защото на днескашната тренировка на алените бяха видяни Ибрахима Конате, Къртис Джоунс, Калвин Рамзи, както и Джорджан Хендерсън. Това са съществени варианти, с които Ливърпул може да разполага, като с трамви остават единствено Наби Кейта, Алекс Окслейд-Чембърлейн и Андрю Робъртсън. Очаква се шотландецът да възобнови тренировки другата седмица, до момента в който другите двама са с дълготрайни травми.

Ливърпул е в серия от три следващи мача без поражениее във Висшата лига след загубата от Манчестър Юнайтед, само че " мърсисайдци " ще преследват наложителна победа против Брайтън в събота.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР