Отборът на Ливърпул се интересува от полузащитника на Борусия Мьонхенгладбах

...
Отборът на Ливърпул се интересува от полузащитника на Борусия Мьонхенгладбах
Коментари Харесай

Ливърпул на полпозишън за швейцарски национал от Гладбах

Отборът на Ливърпул се интересува от полузащитника на Борусия Мьонхенгладбах Денис Закария и ще се опита да го притегли през идния януари. По-рано 25-годишният футболист също беше свързван с трансфер на „ Анфийлд “ и в този момент се твърди, че мениджърът Юрген Клоп ще срещне сериозна конкуренция в лицето на отбори като Байерн Мюнхен, Барселона и Ювентус за подписа му, написа „ Calciomercato “.

В същото време „ жребчетата “ би трябвало незабавно да намерят свежи средства преди да могат да подпишат с нови играчи, разкрива пък немския вестник „ Bild “.

Закария, който е швейцарски национал, има контракт с Гладбах единствено до лятото и се счита, че мърсисайдци са на полпозишън за неговите услуги от Мьонхенгладбах, 25-годишният футболист взе присъединяване в 138 мача във всички шампионати и е съществена фигура в средата на терена.

Смята се, че Клоп желае да укрепи отбора в средата на терена, защото „ алените “ не съумяха да намерят заместител на нидерландеца Джорджиниьо Вайналдум, който напусна в посока Пари Сен Жермен предишното лято като свободен сътрудник.

Смята се, че Закария е оценен на към 24 милиона паунда, само че ще се опитат да се договорят с Гладбах на половин цена, като се има поради, че Ливърпул може да подпише с играча гратис през лятото.

❗️
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР