Отборът на Ливърпул продължава с опитите си да привлече полузащитника

...
Отборът на Ливърпул продължава с опитите си да привлече полузащитника
Коментари Харесай

Ливърпул няма да се откаже лесно от Белингам

Отборът на Ливърпул продължава с опитите си да притегли полузащитника на Борусия Дортмунд Джуд Белингам. Наскоро мениджърът на „ алените “ Юрген Клоп съобщи, че все още се е отказал от преследването на 19-годишния футболист, само че съгласно трансферния специалист Фабрицио Романо, това не е тъкмо по този начин и даже и сега текат договаряния сред двата клуба.

Мърсисайдци са се свързали с Борусия още при започване на лятото, с цел да проучат опцията за сходен трансфер. На „ Анфийлд “ са твърдо решени да вземат Белингам, като първичния им проект е бил това да се случи следващата година. Изглежда обаче англичаните са подготвени да трансформират проектите си и да го вземат още в този момент, в случай че съумеят да се договорят с немския отбор.

Причина за това е, че следващата година редица европейски грандове ще се включат в борбата за британския национал, като измежду претендентите е и европейският първенец Реал Мадрид.

Преговорите за момента вървят мъчно и от Дортмунд са декларирали, че Белингам не се продава. Това обаче не е отказало шефовете на Ливърпул, който не престават с желанието си да го вземат в отбора.

.:

"A few weeks ago Liverpool called the people close to Jude Bellingham and Borussia Dortmund to enquire about the situation to understand if they had the chance to make a proposal, the answer was no. The player is untouchable this summer.” [youtube]
— Anfield Watch (@AnfieldWatch)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР