Отборът на Ливърпул продължава да преследва участие в Шампионската лига

...
Отборът на Ливърпул продължава да преследва участие в Шампионската лига
Коментари Харесай

Ливърпул е на точка от топ 4 след класика срещу Лестър

Отборът на Ливърпул продължава да преследва присъединяване в Шампионската лига през идващия сезон, откакто победи Лестър Сити с 3:0 като посетител в финален мач от 36-ия кръг на Висшата лига. На " Кинг Пауър Стейдиъм " мърсисайдци се възползваха от слабата отбрана на " лисиците ", с цел да стигнат до безапелационен триумф и още веднъж да се приближат на точка от топ 4.


В воин за " алените " се трансформира 22-годишният халф Къртис Джоунс, който заби два гола в границите на три минути в средата на първата част. В 33-та минута Джоунс бе открит със страховит извеждащ пас от Мохамед Салах и не сбърка от близка позиция, а малко по-късно той се разписа с атрактивен изстрел от воле. И двете попадения бяха прегледани от ВАР за подозрения за засада, само че такава нямаше. В 71-та минута гостите подпечатаха трите точки след ново красиво попадение, този път дело на Трент Александър-Арнолд. Бранителят вкара с акуратен удар отвън наказателното поле.

По този метод Ливърпул записа седма поредна победа в шампионата и към този момент има 65 точки, една по-малко от Нюкасъл и Манчестър Юнайтед, които са на трета и четвърта позиция. " Свраките " и " алените дяволи " обаче са изиграли по един мач по-малко. Лестър остава на предпоследното място в класирането с 30 точки, на две от избавителната линия. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР