Отборът на Ливърпул постигна шестата си поредна победа във Висшата

...
Отборът на Ливърпул постигна шестата си поредна победа във Висшата
Коментари Харесай

Ливърпул се справи минимално с Брентфорд и се доближи само на точка от топ 4

Отборът на Ливърпул реализира шестата си поредна победа във Висшата лига, откакто надигра с 1:0 вкъщи Брентфорд и по този метод се приближи единствено на точка от място в топ 4.

С триумфа си " мърсисайдци " към този момент имат 62 пункта, до момента в който 4-ят Манчестър Юнайтед е с 63, само че " алените дяволи " са и с два мача повече.

Загубата пък остави Брентфорд на 9-ата позиция с 50 точки и значително постави завършек на упоритостите на " пчеличките " за историческо тяхно първо класиране за европейските клубни шампионати.

Единственото попадение за момчетата на Юрген Клоп осъществя Мохамед Салах в 13-ата минута, когато египтянинът се възползва от асистенция на Върджил ван Дай и от дребна отдалеченост беше прецизен за 1:0, отбелязвайки своя гол №100 в своята кариера на " Анфилд ".

Гостите от Брентфорд пробваха да стигнат най-малко до точката, само че като цяло не съумяха да основат доста рискове пред вратата на своя съперник, макар че в края на първата част съумяха да се разпишат посредством Браян Мбемо, само че голът беше анулиран поради засада.

В оставащите си три мача до края на сезона Ливърпул ще се изправи против Лестър, Астън Вила и Саутхямптън в гонене на място в топ 4 и присъединяване в Шампионската лига през идващия сезон, до момента в който " пчеличките " имат мачове против Уест Хям, Тотнъм и Манчестър Сити.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР