Отборът на Ливърпул постигна първата си победа от началото на

...
Отборът на Ливърпул постигна първата си победа от началото на
Коментари Харесай

Ливърпул преодоля ранен шок срещу Борнемут и записа първи успех през сезона

Отборът на Ливърпул реализира първата си победа от началото на сезона във Висшата лига, надигравайки с 3:1 като хазаин състава на Борнемут в среща от 2-ия кръг на шампионата.

Двубоят на " Анфилд " стартира кошмарно за момчетата на Юрген Клоп, които се оказаха догонващи след единствено три минути игра, когато Трент Алекзандър-Арнолд сбърка съдбовно при изнасянето на топката, а от това се възползваха гостите, които секунди по-късно откриха резултата посредством Антоан Семеньо.

В 28-ата минута " мърсисайдци " въпреки всичко изравниха посредством Луис Диас, който се разписа след несполучлив опит на " черешките " да изчистят едно подаване по земя на Андрю Робъртсън.

До почивката Ливърпул към този момент водеше в резултата, откакто в 36-ата минута отборът получи право да извърши дузпа, която Мохамед Салах в началото пропусна, само че при добавката египтянинът беше прецизен за 2:1.

През второто полувреме обаче домакинските последователи видяха по какъв начин любимците им останаха с 10 души след изгонването на Алексис Макалистър, който получи пряк червен картон още при дебюта си на " Анфилд " за рисково влизане в краката на противник.



За благополучие на " алените " единствено няколко минути след този епизод Диого Жота осъществя за 3:1, носейки два гола задатък на своя отбор.

Въпреки че Борнемут бе с човек повече на игрището, момчетата на Андони Ираола съумяха едвам в края на срещата да погледнат по-смело към вратата на противника, където Алисон се регистрира с няколко значими намеси, с цел да запази преднината на своя отбор.

Междувременно, по същото време в Мидландс тимът на Брайтън изигра втори доста мощен мач през акцията и този път надигра с 4:1 като посетител Уулвърхямптън.

В другият мач от днешния следобяд Брентфорд завоюва с класическото 3:0 като посетител лондонското дерби против Фулъм.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР