Отборът на Ливърпул играе срещу Уулвърхемптън в последния кръг на

...
Отборът на Ливърпул играе срещу Уулвърхемптън в последния кръг на
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Ливърпул поведе рано на Уулвс

Отборът на Ливърпул играе против Уулвърхемптън в последния кръг на Висшата лига за сезон 2018/2019.

Мърсисайдци ще побеждават с купата при победа над своя противник , само че актуалният водач в шампионата Манчестър Сити при всички положения би трябвало да загуби гостуването си на Брайтън. Съществува и вид носителят на купата да не бъде избран през днешния ден: Невероятно! Титлата в Англия може да не се реши през днешния ден

Резултатът е 1:0

Воденият от Юрген Клоп отбор преследва първи трофей от 1990-а година насам. За осми път от основаването на Висшата лига през 1992 година първенецът в Англия ще бъде избран в последния кръг на шамипоната. Всички срещи в последния, 38-и кръг на Висшата лига се играят от 17 часа българско време. Възловите мачове ще бъдат излъчени директно в каналите на Нова Броудкастинг Груп.

Мачът на Манчестър Сити се излъчва по NOVA SPORT, до момента в който дуелът Ливълпул - Уулвърхемптън може да гледате директно по телевизия DIEMA SPORT 2 и в онлайн платформата PLAY DIEMA XTRA.

СЛЕДЕТЕ ВСИЧКО НАЙ-ИНТЕРЕСНО В GONG.BG!

Ливърпул е с 94 точки на втората позиция във краткотрайното класиране в Англия с 94 точки. Мърсисайдци реализираха 29 победи, 7 равенства и 1 загуба. Поражението пристигна от Манчестър Сити в първите дни на януари 2019 година (2:1). Лидерът Манчестър Сити е с 95.

Събитията на дуела Брайтън - Манчестър Сити следете ТУК!

Резултатът на този мач е 0:0

Начало на дуела Ливърпул - Уулвърхемптън

4 Първи удар в очертанията на вратата на Уулвс. Дивок Ориги насочи изстрела, само че му липсваше мощ.

5 Жоел Матип опита да изведе Ориги в предни позиции, само че той е в засада.

17 ГОЛ за Ливърпул! Садио Мане осъществя за 1:0 в интерес на мърсисайдци против Уулвърхемптън! Мане получи от Трент Александър-Арнолд в наказателното поле и прати топката в долния десен ъгъл на вратата на гостите.

link1 " >  Gulliver/GettyImages
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР