Отборът на Ливърпул е осъществил контакт със звездата на Спортинг

...
Отборът на Ливърпул е осъществил контакт със звездата на Спортинг
Коментари Харесай

Ливърпул е осъществил контакт със звездата на португалския шампион

Отборът на Ливърпул е осъществил контакт със звездата на Спортинг Лисабон Педро Гонсалвеш, който е назовава в родината си „ новия Бруно Фернандеш “ след отличната акция, която изигра. „ Лисабонските орли “ към този момент завоюваха купата в Португалия за първи път от 19 години насам, а атакуващият полузащитник имаше огромен принос за това.

В 31 мача от шампионата 22-годишният халф означи 22 попадения и направи три асистенции. Тези му числа са довели до интерес от страна на Ливърпул, които се чака да се подсилят през лятото след разочароващия сезон във Висшата лига.

Още повече, че те най-вероятно ще търсят и заместител на Джорджиньо Вайналдум, който се чака да напусне след края на сезона, защото договорът му изтича през лятото и няма индикации, че може да бъде възобновен.

Според португалското издание „ Record “, отборът от „ Анфийлд “ към този момент е осъществил контакт с младока, който има уговорка за откупуване на стойност от 52 милиона английски лири. От Спортинг обаче ще се опитат да задържат Гонсалвеш, като се твърди, че от клуба към този момент работят по новия му контракт, който също ще усили и клаузата му за откупуване до 69 милиона английски лири.

Гонсалвеш има опит в Англия, където от 2017 до 2019 година игра за тима на Уулвърхемптън до 23 години.

According to reports Liverpool are keen on Sporting Lisbon star Pedro Goncalves, who has been tipped as the next Fernandes after a fine campaign.
— elDeporte (@Eldeporte_off)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР