Отборът на Ливърпул е осъществил контакт с италианския шампион Интер

...
Отборът на Ливърпул е осъществил контакт с италианския шампион Интер
Коментари Харесай

Ливърпул е осъществил контакт с Интер за звезда от UEFA EURO 2020

Отборът на Ливърпул е осъществил контакт с италианския първенец Интер по отношение на халфа Николо Барела, твърди „ Calciomercato “. Барела впечатли мощно с представянето си в Серия А през предишния сезон и беше с главен принос за извоюваната купа от „ нерадзурите “.

Според изданието „ алените “ наблюдават изкъсо изявите му и обмислят да го привлекат през лятото. Медията добавя, че от Ливърпул даже към този момент са осъществили първичен контакт с сътрудниците си от „ Джузепе Меаца “, с цел да схванат какъв брой би коствал сходен трансфер, в случай че бъде вероятен.

Мърсисайдци търсят заместител и на напусналия в посока Пари Сен Жермен полузащитник Джорджиньо Вайналдум, като Барела е една от вариантите.

24-годишният полузащитник има контракт с Интер до лятото на 2024 година, а порталът Transfermarkt.com го прави оценка на 65 милиона евро. През сезон 2020/2021 Барела записа 36 мача в Серия А, в които се регистрира с 3 гола и 7 асистенции. По време на UEFA EURO 2020 той 4 мача с един гол и 2 асистенции с екипа на италианския народен тим, който доближи ½-финалите на шампионата. Барела осъществя първия гол и асистира за втория при снощната победа над Белгия на 1/4-финалите.

Liverpool have reportedly made contact over a potential move for Nicolo Barella
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР