Отборът на Ливърпул е на полпозишън за подписа на плеймейкъра

...
Отборът на Ливърпул е на полпозишън за подписа на плеймейкъра
Коментари Харесай

Ливърпул е фаворит за подписа на играч, който договори през 2018-а

Отборът на Ливърпул е на полпозишън за подписа на плеймейкъра на Бетис Набил Фекир. В последно време се приказва, че мениджърът на „ алените “ Юрген Клоп ще има много натоварено лято, с цел да може да трансформира отбора още веднъж в главен кандидат за купата във Висшата лига през идващия сезон.

„ Мърсисайдци “ са в тежка серия от началото на календарната година, като се смъкнаха до седмата позиция в класирането, а също по този начин са отбелязали едвам пет гола във Висшата лига през последните два месеца.

Фекир впечатлява с изявите си през този сезон, като има шест гола и три асистенции, като севилци се борят за присъединяване в шампионата Лига Европа.

Това няма да бъде първи опит на Ливърпул да притегли 27-годишния френски национал. Той беше пред трансфер на „ Анфийлд “ през лятото на 2018 година, само че в последния миг „ алените “ се отхвърлиха от него поради негова остаряла травма. Той остана в Лион за още един сезон, преди да подпише петгодишен контракт с Бетис.

Сега „ Fichajes “ написа, че Фекир най-сетне може да дебаркира на „ Анфийлд “ след края на сезона. Според изданието, отборът на Клоп е любимец за подписа му, макар че от него се интересуват още Манчестър Юнайтед и Интер.

Ливърпул се чака да вземе нов полузащитник, който да размени Джорджиньо Вайналдум, откакто договорът на нидерландеца изтича през лятото и се чака да премине в Барселона като свободен сътрудник.

El jugador francés del Betis está empezando a ser muy codiciado entre alguno de los mejores equipos de Europa
— Fichajes.net (@fichajesnet)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР