Отборът на Лил спечели домакинството си на Брест с 1:0

...
Отборът на Лил спечели домакинството си на Брест с 1:0
Коментари Харесай

Лил излезе на четвърто място в Лига 1 след успех над Брест

Отборът на Лил завоюва семейството си на Брест с 1:0 в среща от деветия кръг на френското футболно състезание. Лил излезе на четвърта позиция във краткотрайното нареждане с 15 точки и спря серията на Брест от пет мача без загуба в шампионата. Брест заема пето място също с 15 точки.

Футболистите на гостите имаха искания за дузпа във втората минута на мача, само че такава не бе отсъдена. Победният гол за Лил пък бе дело на Юсуф Язъджъ в шестата минута.

Тимът на Нант се оправи като хазаин на Монпелие с 2:0 в друга среща от деветия кръг във Франция. Нант държи седмото място във краткотрайното класиране с 14 точки, до момента в който Монпелие прекъсна серията си от три мача без проваляне и е 14-и д 9 точки все още.

Флоран Моле даде преднина на домакините в 44-ата минута, а в 74-ата Кадер Бамба се разписа за крайното 2:0.

Съставите на Тулуза и Реймс приключиха при тъждество 1:1. Отборът на Реймс заема шестото място с 14 точки все още, а Тулуза се намира на десета позиция с 11 точки.

Гостите от Реймс поведоха в 48-ата минута посредством Амир Ричардсън, а три по-късно Тайс Далинга изравни за Тулуза.

Домакините имаха искания за дузпа в 66-ата минута на срещата, само че сигнал от основния рефер за нарушаване не последва.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР