Отборът на Левски завърши наравно 2:2 при визитата си на

...
Отборът на Левски завърши наравно 2:2 при визитата си на
Коментари Харесай

Левски повежда на два пъти, но не успя да победи Спартак във Варна

Отборът на Левски приключи наедно 2:2 при визитата си на Спартак Варна в дуел от 17-ия кръг на Първа лига.

„ Сините “ откриха резултата на стадион „ Спартак “ в морската ни столица в 25-ата минута, когато Хосе Кордоба комбинира с Филип Кръстев по левия фланг в половината на „ соколите “, полузащитникът на Левски със мощен рейд нахлу в наказателното поле на домакините, мина около трима футболисти на домакините и с удар към точката на дузпата се разписа долния десен ъгъл на вратата, защитавана от Иван Дичевски.

Спартак съумя да изравни три минути след началото на второто полувреме посредством Ивайло Климентов, който шутира мощно от дъгата на наказателното поле на столичани, точката се отби в горната греда на стража Пламен Андреев и тупна зад голлинията за 1:1.

Левски доста бързо отговори на предизвикването на състава на Тодор Киселичков и още веднъж поведе единствено три минути, откакто инкасира попадение. Уелтън проби по левия фланг и от аутлинията подаде към Роналдо на границата на вратарското поле на Спартак, който върна за голмайстора Кръстев, а той със мощен удар от придвижване още веднъж означи в близкия десен ъгъл на стража Дичевски.

„ Соколите “ още веднъж възвърнаха равенството в 66-ата минута, когато Здравко Димитров центрира от фал в наказателното поле на Левски, където Пламен Димов засече топката с глава и я прати под напречната греда на вратаря Андреев.

В класирането отборът на Станимир Стоилов събра актив от 29 точки и заема седмата позиция.

Спартак Варна заема последното 16-о място с осем точки от 17 изиграни срещи.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР