Отборът на Левски записа изключително престижна победа с 2:0 над

...
Отборът на Левски записа изключително престижна победа с 2:0 над
Коментари Харесай

Ексклузивни кадри от големия успех на Левски

Отборът на Левски записа извънредно влиятелна победа с 2:0 над трикратния гръцки първенец ПАОК в първи дуел от втория квалификационен кръг на шампионата Лига на конференциите. Съвсем умерено може да се каже, че столичани направиха сериозна крачка в продължаването към идната фаза, а също по този начин и към написването на нова „ Синя приказка “.

Еуфорията в играчите и почитателите на отбора сигурно е огромна след чудесното показване на отбора в четвъртък вечер. Стадион „ Виваком Арена – Георги Аспарухов “ беше изпълнен до краен лимит, а последователите сътвориха невероятна атмосфера по трибуните.

Това бе причина и за футболистите да покажат на какво са способни, а с играта си се отблагодариха уместно на своите почитатели.

Gong.bg събра компилация от всичко най-интересно протичащо се на и отвън терена преди, по време и след мача. Във видеото може да видите публиката и нейните хореографии, игра от терена, както и заловен в действително време гол на Билал Бари за 2:0. Естествено, включена е насладата на почитателите и играчите след последния съдийски сигнал.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР