Отборът на Левски загуби поредната си контрола по време на

...
Отборът на Левски загуби поредната си контрола по време на
Коментари Харесай

Втора загуба за Левски в Кипър, сините отстъпиха пред 13-ия в Полша

Отборът на Левски загуби следващата си контрола по време на подготовката за срещите от Първа лига. " Сините " отстъпиха пред единайсеторката на Висла (Плоцк) с 1:2.

Точни за спечелилите бяха Гарсия и Варела, до момента в който за " сините " Давиде Мариани осъществя дузпа през второто полувреме на мача.

Това бе третата инспекция за столичани на кипърска земя.

ТОПСПОРТ наблюдава онлайн за потребителите си случилото се на терена:
 ГЛЕДАЙТЕ ТУК: Левски - Висла (Плоцк) 1:2, Варела с хубав гол! онлайн
ГЛЕДАЙТЕ ТУК: Левски - Висла (Плоцк) 1:2, Варела с хубав гол!

Двубоят ще бъде излъчен онлайн от клубната телевизия на 26-кратните първенци

Първото полувреме на срещата не предложи футбол от изключително съществено качество, като макар приятелския темперамент на мача личеше неналичието на мотивация, главно в българския тим.

Показателен за протичащото се през тази откриваща част от дуела бе фактът, че " сините " насочиха първия си удар към вратата на съперника след едвам 39 минути игра .

До този миг обаче те към този момент изоставаха в резултата.

Висла поведе след неточност на Цветкович , който не съумя да пресече извеждащо подаване в половината на столичани, макар че топката мина около краката му.

Последва разиграване по левия фланг от офанзивата на отбора от Плоцк, Анхел Гарсия овладя кълбото и с техничен изстрел го прати около тялото на Николай Михайлов за 0:1 .
 Снимка 403426
Източник:

Вместо софиянци да тръгнат в предни позиции, противникът им продължи да ги нападна, като на два пъти се стигаше до съществено напрежение пред наказателното поле на Михайлов, като футболисти на Висла бяха фаулирани на границата на пеналта.

За благополучие на българския вратар до нещо по-сериозно за него и отбора му не се стигна.

Цветкович се " отличи " в още един епизод от срещата, като се сдърпа с футболист на Висла, което докара до сдърпване сред двете единайсеторки, наложило влизането на терена даже на Георги Дерменджиев . Страстите въпреки всичко бяха потушени без публични предизвестия.

Факт бе обаче, че до паузата на двете полувремена " сините " не впечатлиха с безусловно нищо. Движението на футболистите бе постепенно и мудно, а креативност в предни позиции просто нямаше.

На почивката бяха осъществени няколко промени в българския състав, като поредно на игрището се появиха съвсем всички останали футболисти на отбора.

В 66-ата минута Илия Димитров бе арестуван в наказателното поле , а съдията уточни бялата точка. Зад топката застана Давиде Мариани, който не сгреши , пращайки кълбото в долния ляв ъгъл на вратата, защитавана от стража на полския състав.

Радостта на " сините " търпя малко, като в 72-ата минута Николас Варела получи положително подаване по десния фронт на полската офанзива и с техничен прехвърлящ удар върна преимуществото на тима си в резултата.

То се задържа до последния съдийски сигнал, което означаваше нова загуба за Левски в контролите преди подновяването на борбата в Първа лига.

Футболистите на тима записаха реми и проваляне зад граница преди днешния мач, като приключиха наедно с съветския УФА, само че отстъпиха пред китайския Хенан.

Контролите на Левски в Кипър:

19.01 - УФА (Русия) 1:1

25.01 - Хенан (Китай) 0:1

30.01 - Висла Плоцк (Полша) 1:2

02.02 - Урал (Русия)

05.02 - Судува (Литва)

08.02 - Чукарички (Сърбия)
 Клубната телевизия на Левски излъчва и идващите две контроли на тима
Клубната телевизия на Левски излъчва и идващите две контроли на тима

Информацията беше потвърдена
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР