Отборът на Левски вече има сигурен трансфер през това лято.

...
Отборът на Левски вече има сигурен трансфер през това лято.
Коментари Харесай

Зоран Попович пред ТОПСПОРТ за бъдещия си трансфер в Левски и финансовата ситуация на Герена

Отборът на Левски към този момент има сигурен трансфер през това лято. Добре прочут факт е, че " сините " укрепиха своите редици с вратаря Зоран Попович. В момента стражът е втори избор в сръбския гранд Цървена звезда и се приготвя съществено за идното си предизвикателство на " Герена ". Въпреки, че съгласно някои медии предварителното му съглашение с вековниците, може и да не бъде задействано поради финансовите проблеми на клуба, Зоран е уверен, че доста скоро ще може да показва качествата си пред взискателната аудитория на Левски. А какви препоръки е получил от Боян Йоргачевич и подготвен ли е за конкуренцията при " сините ", научете в извънредното му изявление пред ТОПСПОРТ .
 Станислав Ангелов: Левски е имал по-високи резултати, с доста по-малко пари
Пелето: Левски е имал по-високи резултати, с доста по-малко пари

" Унищожения терен го възстановихме съвсем изцяло "

През зимата подписа прелиминарен контракт с Левски. Как се стигна до интереса на клуба към теб и последвалия договор?

-Миналото лято Александър Чанович ( бел. ред някогашен вратар на Черно море) се свърза с мен и ми заяви за проявения интерес от страна на Левски. Тогава Цървена звезда не искаше да ме продава. Желанието на тима да ме има в редиците си обаче остана и през зимата съумяхме да реализираме съглашение.
 Снимка 473320
Източник:

Какво знаеш за селекцията на Левски. Предполагам Боян Йоргачевич те е подготвил оптимално за това, което да очакваш на " Герена "?

-Знам, че това е най-големият клуб в България. Има и най-голямата на брой фенска маса. Боян Йоргачевич персонално ми удостовери този факт и още повече разкри пред мен големите мащаби на този отбор.
 Aфонсо Фигейредо пред ТОПСПОРТ: За клаузата в контракта му, поради която осъдиха Левски за 142 500 евро
Aфонсо Фигейредо пред ТОПСПОРТ: За клаузата в контракта му, поради която осъдиха Левски за 142 500 евро

" Делио Роси е отговорен за всичко "

Кои са твоите най-силни качества на вратарския пост?

-Играя в действителност добре с крайници. Креативен съм, проследявам добре играта и се надявам скоро да мога да покажа качествата си и пред българската аудитория.

Как оценяваш престоя си в Цървена звезда? Доволен ли си от това, което сподели на " Мала Маракана "?

-Престоят ми в Цървена звезда се оказа страховит. Два пъти подред спечелихме купата, а също по този начин играхме и в Шампионската лига. Мисля, че се показах добре. Индикация за мен са многото на брой известия от почитателите на тима, които са тъжни от обстоятелството, че ще напусна Звезда след края на сезона.

Милош Цветкович е различен някогашен футболист на Звезда, играл за Левски. Потърси ли и него за съвет?

-Не съм се чувал с него. Говорих най-много с Боян Йоргачевич. Доверих се напълно на неговите препоръки и сериозен опит. Следях кариерата му и съм същински щастливец, че сега той е треньор на вратарите в Цървена звезда и имам опцията да работя с него, и да се приготвям за Левски.
 Снимка 462861
Източник:

Левски се намира в комплицирана финансова обстановка. Притеснява ли те този факт, тъй като се загатва, че прехвърлянето ти може и да не се реализира?

-Бях осведомен за събитията в клуба. Надявам се обстановката да се стабилизира.

Говорил ли си с някой от управлението на Левски по този въпрос?

-Не обръщам внимание на информациите в медиите, че прехвърлянето ми може да не бъде осъществен. Не ме визира. Общувам с клуба посредством моя управител и оттова няма индикации за сходно нещо.

Левски закупи още и българския народен вратар Георги Георгиев? Очакваш ли здрава конкуренция за титулярното място?

-Знам, че клубът закупи Георги Георгиев. Също по този начин, че в него са още Николай Михайлов и Милан Миятович. Нормално е в клуб като Левски да има и мощна конкуренция за титулярното място. Аз имам вяра в себе си и в своите качества. Очаквам да се преборя за позицията си на титулярен вратар.
 Снимка 462865
Източник:

И за край, какво очакваш от българското състезание?

-Очакванията ми са за едно доста забавно българско състезание. В него има много мощни тимове, така че битката ще бъде огромна. От престоя си в Цървена звезда съм привикнал с това да има напрежение във всеки един мач. Очаквам същото предизвикателство и в Левски.
 Боян Йоргачевич пред ТОПСПОРТ за публиката на Левски, треньора Хубчев и
Боян Йоргачевич пред ТОПСПОРТ за публиката на Левски, треньора Хубчев и " сините " фантазии за трофей

" От клуба няма да сбъркат с привличането на вратаря Зоран Попович - той е звяр "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР