Отборът на Левски търси класиране на плейофа за влизане в

...
Отборът на Левски търси класиране на плейофа за влизане в
Коментари Харесай

11-те на Левски, сините загубиха опитен титуляр

Отборът на Левски търси класиране на плейофа за влизане в групите на Лигата на конференциите против малтийския Хамрун Спартанс. Пред препълнените трибуни на стадион " Георги Аспарухов ", столичани имат преднина от 1: след триумфа в последните секунди в Малта.

Наставникът на Левски Станимир Стоилов направи една насилствена промяна измежду титулярите. Опитният Георги Миланов, който се разболя в последните часове, отпадна от сметките. Капитанът Николай Михайлов е под рамката, а тримата бранители пред него са Келиан ван дер Каап, Сонко Сундберг и Хосе Кордоба. Жереми Петрис, Андриан Краев, който сменя Миланов, Филип Кръстев и Цунами са халфовете, до момента в който напред е триото Роналдо, Билал Бари и Уелтон.

Интересът към срещата е голям и във втори следващ мач на " Герена " в Европа Мъри Стоилов и момчетата му ще се радват на претъпкан стадион, откакто в предходното домакинство на ПАОК ( 2:) също билетите бяха изкупени за часове. Привържениците на 26-кратните първенци мечтаят за нова " Синя приказка " в евротурнирите с обичания им треньор.

Който и от двата отбора победи през днешния ден и продължи към идната фаза, ще би трябвало да се изправи със изгубилия от конфликта сред АЕК (Ларнака) и Партизан (Белград). В първия мач АЕК се наложи с 2:1 като хазаин, а довечера е реваншът в Белград.

ЛЕВСКИ 0:0 ХАМРУН

ЛЕВСКИ (3-4-3): Николай Михайлов; Келиан Ван дер Каап, Сонко Сундберг, Хосе Кордоба; Жереми Петрис, Филип Кръстев, Георги Миланов, Цунами; Роналдо, Билал Бари, Уелтон

ХАМРУН СПАРТАНС (3-4-3): Бонело; С. Борг, Емерсон. Биеличич; Корбалан, Пърша, Гюламие, Камензули; Джони, Машике, Докод

СТАДИОН: “Георги Аспарухов ”
СЪДИЯ: Ищван Ковач (Румъния)
НАЧАЛО: 21:00
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР