Отборът на Левски стигна само до равенство 1:1 при домакинството

...
Отборът на Левски стигна само до равенство 1:1 при домакинството
Коментари Харесай

Левски се провали у дома срещу Етър, Нашименто изпусна дузпа в края


Отборът на Левски стигна единствено до тъждество 1:1 при семейството си на Етър в среща от 25-ия кръг на Първа лига, съобщи кореспондент на БГНЕС. Въпреки че преобладаваха през съвсем целия дуел, играчите на Делио Роси направиха прекомерно доста пропуски пред противниковата врата, измежду които и дузпа, секунди преди края на мача, пропусната от едно от новите попълнения Филипе Нашименто.

След нулево тъждество на почивката, в 61-ата минута гостите изненадващо откриха резултата. Румен Руменов напредна по десния фланг и центрира едва топката в наказателното поле. В този миг основно настоящо лице стана стражът на “сините ” Николай Кръстев, който направи фрапантна неточност, довела до гола на “болярите ”. Младият вратар първи улови топката, само че след това я изпусна тъкмо в краката на Велко Батрович, който на празна врата нямаше по какъв начин да сбърка за 0:1.

Изправен пред угрозата неговият отбор да загуби вкъщи, наставникът на домакините Делио Роси хвърли всички сили в нахлуване, пускайки в игра и Габриел Обертан. Натискът на “сините ” даде резултат в 71-ата минута, при която играещият доста мощно в този мач Паулиньо проби по левия фланг и центрира към Серджиу Буш, който с малко шанс съумя да вкара топката в мрежата за 1:1.

В оставащите минути до края столичани натиснаха своя противник в търсене на надвит гол и по този начин се стигна до 93-ата минута, при която Георги Пашов фаулира Паулиньо в наказателното поле на Етър и основният съдия Ивайло Стоянов уточни бялата точка. С осъществяването се зае Нашименто, който обаче стреля около вратата и по този начин лиши своя отбор от успеха.

След днешното тъждество Левски остава на третата позиция с актив от 50 точки, до момента в който Етър е 13-и с 21. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР