Отборът на Левски стигна до труден успех с 1:0 след

...
Отборът на Левски стигна до труден успех с 1:0 след
Коментари Харесай

Гол в добавеното време донесе трите точки на Левски срещу Берое

Отборът на Левски стигна до сложен триумф с 1:0 след гол в добавеното време против Берое в среща от 27-ия кръг на постоянния сезон на Първа лига.

В воин за " сините " се трансформира юношата на клуба Асен Чандъров, който осъществя единственото попадение на стадион " Георги Аспарухов " в 95-а минута на срещата, с цел да донесе трите точки на своя отбор. Центриране на Андриан Краев се отклони от тялото на футболист на гостите, само че след това топката попадна на крайници на Чандъров, който мигновено я прати във вратата на гостите, хвърляйки в възторг феновете по трибуните.

По-равно в хода на второто полувреме домакините още веднъж бяха съумели да се разпишат посредством Келиан ван дер Каап, който засече центриране на Филип Кръстев от свободен удар, само че попадението не бе зачетено, защото системата ВАР откри, че нидерландският защитник е бил в състояние на засада при подаването към него.

С днешния триумф Левски се върна на 4-а позиция в подреждането с 48 точки, колкото има и 5-ят Черно море, до момента в който Берое остава на 12-о място с 24 пункта.

В идващия кръг " сините " гостуват на Ботев Пловдив в първи мач на новопостроения стадион " Христо Ботев ", до момента в който на старозагорци им следва значимо домакинство на Пирин Благоевград в борбата за оцеляване в Първа лига.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР