Отборът на Левски“ става атакуващ в Малта. Сините“ ще са

...
Отборът на Левски“ става атакуващ в Малта. Сините“ ще са
Коментари Харесай

„Левски“ става атакуващ в Малта

Отборът на „ Левски “ става атакуващ в Малта. „ Сините “ ще са на подготовка в островната страна през зимата. Там треньорът Делио Роси ще сменя тактиката. Въпреки че при италианеца отборът „ заключи своята врата “ и рядко пускаше голове, наставникът е подложен на критика за отбранителна игра.

„ Левски “ може да е по-нападателен, само че е нужно основа, върху която да стъпим – сподели Роси след мача за купата на България в Русе против „ Дунав “ (2:0). – Ще работим върху тези неща в зимната пауза. “

За да играят по-нападателно, „ сините “ ще сменят своята скица на игра. Роси ще заложи на тактическа сграда 3-5-2, като по този метод тимът към този момент няма да залага на четирима в отбрана. За тази цел „ Левски “ притегли централен защитник, който може да изнася топката. Става въпрос за Аймен Белаид. Защитникът има 63 мача за „ сините “ във всички шампионати. За последно тунизиецът игра в британския „ Родъръм “, където взе участие в 20 дуела и вкара два гола.

„ Знаех си, че един ден още веднъж ще се върна в „ Левски “, сподели Белаид.

Очаква се той да бъде един от тримата централни бранители в новата скица на игра. Другите двама ще са Холмар Ейолфсон и Давид Яблонски. Сърбинът Милош Цветкович пък ще бъде преквалифициран в десен халф-бек.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР