Отборът на Левски стартира подготовката си за новия сезон, като

...
Отборът на Левски стартира подготовката си за новия сезон, като
Коментари Харесай

Левски стартира подготовката си за новия сезон пред около 150 фенове

Отборът на Левски започва подготовката си за новия сезон, като първото занятие бе ръководено от новия треньорски щаб на отбора отпред със старши треньора

Тренировката се организира на едно от помощните стадиони към стадион " Георги Аспарухов " и бе изгледана онлайн от към 150 последователи на " сините ".

Участие в заниманието взеха всички чужденци в отбора, които не са контузени, а единствените отсъстващи бяха българските национали Марин Петков, Андриан Краев, Патрик-Габриел Галчев, Илиян Стефанов и Пламен Андреев, които са получили малко по-дълга отмора, както и вратарят Николай Михайлов и Роналдо, който пък е с контузия.

На стадиона се появи и мароканският нападател Билал Бари, чието бъдеще при " сините " остава неразбираемо, защото той не е играл от предишния септември, когато той получи тежка травма в коляното. Нападателят към този момент се подложи на една интервенция, само че през днешния ден се разбра, че му следва още една намеса и надали той ще бъде в скоро време разполагаем на старши треньора Николай Костов.

Първото занятие на Левски бе изгледано онлайн от изпълнителния шеф на клуба Даниел Боримиров и някогашния футболист на " сините " Валери Божинов.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР