Отборът на Левски спечели първата си контрола по време на

...
Отборът на Левски спечели първата си контрола по време на
Коментари Харесай

Левски надви Етър в първата си проверка в Правец

Отборът на Левски завоюва първата си контрола по време на летния си лагер в Правец, откакто надигра с 2:1 състава на Етър Велико Търново.

" Сините " направляваха напълно събитията на терена през първото полувреме, само че все пак трябваше да чакат до самия му край, с цел да вземат задатък в резултата.

Това се случи в 43-ата минута, когато прецизен за отбора бе Рикардиньо, чийто изстрел с глава от близо рикошира в тялото на бранителя Георги Александров и влетя неспасяемо във вратата на " болярите " за 1:0.

Секунди по-късно пък Марин Петков достави положително подаване за Джавад Ел Джемили и с удар от придвижване мароканецът удвои преднината на Левски.

В 49-ата минута играчите на Етър върнаха едно попадение с помощта на Шахредин Буколда, който се възползва от неточност от Патрик-Габриел Галчев и оформи крайното 2:1.

За Левски лагера в Правец продължава с подготвителни занимания преди момчетата на Николай Костов да излязат за идната си инспекция против втородивизионния Марица Пловдив идния вторник (4 юли).

Съставът на Етър Велико Търново пък ще изиграе идната си контрола в сряда (5 юли), в която противник ще бъде изпадналия от Първа лига през предишния сезон Спартак Варна.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР