Отборът на Левски спечели гостуването си на Ботев (Враца) от

...
Отборът на Левски спечели гостуването си на Ботев (Враца) от
Коментари Харесай

Левски си тръгна с трите точки от Враца |

Отборът на Левски завоюва гостуването си на Ботев (Враца) от 21-ия кръг на Първа лига с 3:1. „ Сините “ губеха в резултата до 57-ата минута, когато с попадения на Робърта (57‘ и 66‘) и Атанасов (59‘) стигнаха до цялостен поврат.

Срещата стартира с домашен напън и в 7-ата минута Ботев поведе. Педро Лагоа центрира от ъглов удар, а „ сините " не съумяха да изчистят. Топката се озова в Костадин Ничев, който стреля по земя и осъществя за 1:0.

Секунди по-късно Левски можеше да възвърне равенството, само че удар на Патрик-Габриел Галчев от чиста позиция не откри задачата.

Четвърт час след началото Галчев игра с ръка в наказателното поле основният арбитър Владимир Вълков сподели бялата точка. Зад топката застана Даниел Генов, само че неговият удар се отби от левия непряк дирек.

В 25-ата минута вратарят на домакините Красимир Костов налетя с бутонките напред на Начо Монсалве в наказателното поле. В резултат на конфликта бранителя на „ сините “ бе откаран в болница и сменен от Симеон Славчев. Реферът обаче бе безапелационен, че няма учредения за дузпа.

В 32-рата минута Димитър Буров бе изведен по левия фланг. Той пусна към Даниел Генов, не съумя да уцели вратата.

Десетина минути преди почивката Мартин Петков опита шут от границата на наказателното поле, само че прати топката над напречната греда.

През втората част „ сините “ натиснаха. Още в началните минути Робърта бе изведен очи в очи с Красимир Костов. Стражът на „ зелените “ обаче доста добре излезе, съкрати ъгъла и обезврежда нападателя.

В 57-ата минута „ сините “ въпреки всичко възвърнаха равенството. Топката бе центрирана в наказателното поле и Найджъл Робърта осъществя с глава за 1:1.

Гостите направиха цялостен поврат в резултата в 59-ата минута още веднъж след центриране. Робърта отклони към Живо Атанасов, който с глава от непосредствена непосредственост се разписа.

Силните минути за „ сините “ продължиха. В 64-ата минута Мартин Петков бе изведен в наказателното поле, а Костадин Ничев го препъна. Владимир Вълков бе безапелационен в отсъждането си за дузпа. Зад топката застана Найджъл Робърта, който преодоля Красимир Костов и направи резултата 3:1 в интерес на Левски.

До края на дуела футболистите на Славиша Стоянович владееха играта и до нови попадения не се стигна.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР