Отборът на Левски Спартак (1950-1989), управляван от Миладин Войнаков, завърши

...
Отборът на Левски Спартак (1950-1989), управляван от Миладин Войнаков, завърши
Коментари Харесай

Левски Спартак завърши с успех участието си в WINBET е-футбол лига 2020

Отборът на Левски Спартак (1950-1989), ръководен от Миладин Войнаков, приключи с победа с 3:2 над Ботев (Пловдив) на Петър Петров присъединяване си в WINBET е-футбол лига 2020. Срещата от финалната групова фаза на шампионата беше излъчена по Sportal TV, а двамата противници остават отвън топ 8 и не се класират за присъединяване в четвърфиналите. Мачът стартира трагично, откакто жълто-черните изпуснаха дузпа още в 11-ата минута, а 3 минути по-късно Костов (14 мин.) означи първия гол за сините. Второто попадение за Левски Спартак записа Аспарухов (45+1 мин.) в даденото от виртуалния арбитър продължение на първата чест. В първите минути от второто полувреме отборът от „ Герена “ вкара своя трети гол посредством Котков (53 мин.). Въпреки мощния напън от страна на Войнаков, Ботев (Пловдив) съумя да върне два гола посредством Илиев (62 мин.) и Неделев (69 мин.). Интригата в играта присъстваше до края на мача, само че пловдивчани пропуснаха опцията да изравнят и успеха остана за Левски Спартак.
В другия мач от WINBET е-футбол лига, който беше излъчен през вчерашния ден, Цветомир Петров, с тима на Левски от 90-те до наши дни, си резервира втората позиция в крайното класиране на шампионата, откакто приключи с нулево тъждество дуела си против Локомотив (Пловдив) на Петър Кушев.


WINBET е-футбол лига се провежда от „ Спортс Мениджмънт България “ и се излъчва извънредно от Sportal TV всеки работен ден от 21:00 часа и от 23:00 (или 21:00) часа през почивните дни. Повече информация за шампионата бихте могли да откриете на уеб страницата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР