Отборът на Левски (София) спечели титлата в Столичното първенство при

...
Отборът на Левски (София) спечели титлата в Столичното първенство при
Коментари Харесай

Левски спечели столичното първенство при младшата

Отборът на Левски (София) завоюва купата в Столичното състезание при юношите (младша) възраст, откакто завоюва с общ резултат 3:1. Сините биха през днешния ден на стадиона в Герман с 2:1, а преди седмица завоюваха и на Герена с 1:0.

След нулево първо полувреме тимът на Красимир Петров и Георги Тодоров нанесе своя удар първоначално и средата на второто полувреме. Марин Петков откри резултата за Левски 10 минути след началото на втората част, откакто засече центриране от ляво. 10 минути по-късно Николай Калинов беше прецизен след добавка при удар на Димитър Иванов и повиши на 2:0. При контраатаката за втория гол септемврийци имаха две искания, че съдията не е маркирал нарушавания в тяхна изгода.

В последната минута на постоянното време Панайот Пасков върна едно попадение след центриране от корнер отляво и продължена топка от негов съотборник. В края на срещата прехвърчаха искри, само че в последна сметка съдията Геро Писков укроти пристрастеностите с няколко жълти картона.

И двата тима играха със съставите си от набор 2003, с които се показаха в Зоналното състезание на София. 22 тима бяха разграничени в два потока, като след края на постоянния сезон първенците се срещнаха в два мача за установяване на първенеца. На същия принцип играха тимовете по-надолу в класирането, като в мача за 3-ото място ЦСКА-София се наложи над Национал (София) и сграбчи бронзовите медали.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР