Отборът на Левски София гостува на Пирин (Разлог) в един

...
Отборът на Левски София гостува на Пирин (Разлог) в един
Коментари Харесай

Владо Николов: Нашият отбор е по-стойностен от Пирин

Отборът на Левски София гостува на Пирин (Разлог) в един от най-интересните дуели от 1/4-финалните плейофи в Суперлигата при мъжете. Мачът е на 9 малт от 18:30 часа. Ето какво сподели треньорът на “сините” Владимир Николов в изявление за BGvolleyball.com за постоянния сезон и идните борби в плейофите.

Оценка за постоянния сезон в Суперлигата?

Р едовният сезон можеше да бъде приемлив, в случай че не бяхме изгубили мачовете с Миньор (Перник) и Черно море (Варна) у дома. Сега за мен е неудовлетворителен.

Конкретно за петото място?

Пето място е по-добре от миналогодишното класиране. Това бе и една от задачите пред тима – да подобрим позициите по отношение на предходната година. Смятам, че имам състав и работа, която вършим за много по-добре от пето място.

Оправдаха ли доверието чужденците?

Чужденците пристигнаха тук тъй като, хората в които бях повярвал не се оправиха. Моята концепция за развиването на Левски е да не участват чужденци. Така че щом са тук, значи съм решил че нуждая се от тях.

Изправяте се против Пирин на плейофите, мнение за идните мачове?

Нашият тим е по-стойностен от този на Пирин. В момента играе по-добър волейбол, по-добре сме готови, всички предпостави са в наша позла. Ако поставим оптимални старания, считам, че можем да продължим напред.

 Левски - Арда 3:0 @@@

Пирин има домакинско преимущество, всички знаят, че там се играе мъчно, притесняваш ли се от гостуването?

Не, не се тормозя от обстоятелството че Пирин е хазаин. Действително в тяхната зала се играе доста мъчно. Залата е дребна, няма задоволително място за сервис, няма задоволително място да се играе в отбрана. Но изискванията и за нас, и за тях ще бъда идентични и се надявам, че на игрището ще имаме повече причини.

 Левски - Арда 3:0 @@@

Мнение за дребните зали в Суперлигата?

В шампионата има правилник за по-големи зали във етапа за полуфиналите. На всички е ясно, че тимът на Разлог заслужава една по-хубава зала, само че същото мога да кажа и за Левски.

На какво ще наблегнете в последните дни преди решителните борби?

На фините настройки в играта. Отборът ни е здрав и подготвен за борби.

До къде ще стигнете?

Надявам се да стигнем до дъно и да играем на край. Ако успеем да преодолеем Пирин, по-късно ще се надигнем против най-хубавия тим в шампионата – Нефтохимик 2010 и мощно се надявам да създадем положителни мачове.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР