Отборът на Левски София е последният полуфиналист в турнира за

...
Отборът на Левски София е последният полуфиналист в турнира за
Коментари Харесай

Владо Николов: Смазахме отбора на Монтана на блок

Отборът на Левски София е последният полуфиналист в шампионата за Купата на България. " Сините " надиграха Монтана с 3:0 гейма в дуел, изигран в зала " Васил Левски " в Пазарджик. Ето какво сподели след мача старши треньорът на " сините " Владимир Николов :
 1/4-финал №4: Монтана - Левски @@@

" Със сигурност бе един доста добър мач, не мога да кажа дали е бил най-хубавият, тъй като у дома против Монтана играхме доста мощно. Срещу Дупница играхме също доста мощно. Имаше моменти в дуела, в които момчетата ме накараха да се гордея - моментите на дългите разигравания, когато бяхме съсредоточени, съвършени. Правихме, каквото тъкмо трябваше да вършим, и което се чака от нас. "
 1/4-финал №4: Монтана - Левски @@@

" Смазахме тима на Монтана на блок. Там разликата е извънредно висока. Имахме, може би, 13-14 блока, изтъквам по памет, против 4-5 техни, което е убийствено. Трифон би страховит сервис, центровете играха съвсем без никакви неточности. Много мощен мач, като изключим в края на третия гейм няколко неверни посрещания, които направихме. Контролирахме мача от началото до края ", добави Николов.
 1/4-финал №4: Монтана - Левски @@@

" Аспарух е най-младият играч на Монтана, обикновено е да се опитаме да използваме слабостите на съперника. Радвам се, че ни се получи. Задачата ни беше да не му разрешаваме да направи точки от сервис - направи единствено една, и да лимитираме офанзивите му на висока топка, тъй като той беше значим терминал в тима на Монтана на висока топка. "
 1/4-финал №4: Монтана - Левски @@@

" Играем всеки мач, всеки шампионат с упоритостта да го спечелим. Няма мач, в който излизаме да го загубим, както и шампионат. Гледайки действително на нещата, няма по какъв начин да печелим евротурнир с това, което разполагаме. Това не ни пречи мачове, като този във вътрешното състезание, да играем за победа, и да се представим добре. "
 1/4-финал №4: Монтана - Левски @@@

" Отборът на Хебър е извънредно квалифициран. Балансиран състав, имат доста опитни състезатели, имат разновидности, имат смени. Ако желаеме да ги победим, би трябвало да бием прекрасен сервис, и да ограничим броя на грешките. Слабост на Хебър е, че състезателите вършат непредизвикани неточности, неведнъж над 10, тактиката е да вършим под 5. Надяваме се това да е задоволително. За да победим Хебър, би трябвало да покажем по-добра игра от тази против Монтана. Атаката ни бе доста сполучлива, само че пък в тима на Хебър има извънредно положителни блокиращи. Сервисът ни също би трябвало да е една концепция по-добър ", приключи експертът.

 1/4-финал №4: Монтана - Левски @@@

Снимки: ВЛАДИМИР ИВАНОВ, SPORTAL.BG

ГАЛЕРИЯ от 1/4-финал №4 МОНТАНА - ЛЕВСКИ 0:3 - ТУК!!!

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР