Отборът на Левски си тръгна с точка при гостуването на

...
Отборът на Левски си тръгна с точка при гостуването на
Коментари Харесай

Левски си тръгна с точка от Кърджали |

Отборът на Левски си потегли с точка при гостуването на Арда в Кърджали, като удържа 1:1 в дуел от втория кръг на Първа лига. Домакините могат да съжаляват, че не стигнаха до успеха, още повече, че играха с човек повече съвсем цялото второ полувреме, откакто Ивайло Найденов получи червен картон в 54-ата минута.

Домакините вкараха посредством Иван Коконов при започване на мача, а Паулиньо изравни малко след почивката. В края на мача и двата тима имаха опция да стигнат до надвит гол, само че се разминаха с попадение.

В различен мач от кръга Локомотив (Пловдив) победи с 2:1 Ботев (Враца). Домакините започнаха по-активно и бързо поведоха в резултата. Това стана още в 8-ата минута когато Бирсент Карагарен се разписа за 1:0 с изострен удар по диагонала.

В 27-ата минута Лукас Масоеро фаулира Даниел Генов в наказателното поле, а арбитърът Георги Николов отсъди дузпа в интерес на гостите. Зад топката застана Валери Домовчийски, който невъзмутимо изравни за 1:1.

В 52-ата минута Анте Аралица проби майсторски отдясно подаде на намиращия се на преференциална позиция Лукас Салинас, който се разписа за 2:1 с хубав удар под гредата и донесе първата победа за пловдивчани през сезона.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР