Отборът на Левски ще се изправи срещу Айнтрахт (Франкфурт) в

...
Отборът на Левски ще се изправи срещу Айнтрахт (Франкфурт) в
Коментари Харесай

Тити Папазов: Влизане в групите ще освободи Левски психически

Отборът на Левски ще се изправи против Айнтрахт (Франкфурт) в плейофа в Лигата на Конференциите. Първият мач е на 24 август (четвъртък) от 20:00 часа на Националния стадион " Васил Левски ".

Преди това президентът на баскетболния Левски Константин Папазов показа упованията си за тези мачове сред двата тима и проблемите с агитките. 

" Левски с доста обич е избавен от своите почитатели през 2020-а година, с цел да стигне до тук. Три години по-късно премия за тези почитатели, премия за волята на Наско (б.р. Наско Сираков). Няма тим, който да не се радва на своите доходи от Европа - от присъединяване в Европа, телевизионни права, както това, което ти дава УЕФА, приходите от билети.

Сигурно го виждам от моята камбанария, само че аз съм уверен, че тимът в Европа, който най-вече ще се радва на това, което се случва и на който най-вече са му нужни тези средства, това е тимът на Левски. Това е премия за всичко, което се е случило до ден сегашен.

Не инцидентно вкарахме гол и в последната минута, стадионът е цялостен, когато се очакваше, че надали не свършва светът. Април месец мислихме, че свършва светът, светът не може да свърши в никакъв случай за Левски, тъй като Левски по тази причина е със слоган - " Левски е безконечен ". Не съм го измислил аз, измислило го е времето. Сега, от позиция на това е обикновено да мечтаем.

Едно влизане в групите, колкото и да не е подчинено на никаква спортно-техническа логичност, ще освободи Левски от най-голямото задължение, а това е финансовото задължение - отговорностите към страната.

Левски доста желае това да се почисти и ще го направи, когато има опция. Освен финансовото задължение, това е и имиджово задължение. Левски би трябвало да бъде за образец. Просто има моменти, в които в действителност не можеш, започваш и попадаш в един призрачен сън през май месец 2020 година, с цел да стигнеш до тук доста по-бързо в сравнение с сме очаквали. Това е от Господ премия за хората.

Ок, за волята на Наско несъмнено, само че за волята на хората, които от 1 февруари, когато отпътува Божков, същински избавиха тима си. И по тази причина се надяваме отвън чисто аналитичните спортно-технически детайли, тъй като в случай че техният централен нападател коства 100 млн., то той няма да може самичък да бие Левски, само че това обуславя преимуществото на тима на Айнтрахт.

Обаче Левски е побеждавал Щутгарт, огромни български тимове са побеждавали европейски колоси, тъй че не е невероятно.

За да реализира някакъв триумф, човек би трябвало да има вяра в него и това е смисълът на спорта. Реално, парите са определящи значително, не на 100%, само че с по-големи пари можеш да правиш по-добра селекция, обаче Левски има нещо, което никой различен няма ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР