Отборът на Левски ще изиграе последната си контрола от едномесечния

...
Отборът на Левски ще изиграе последната си контрола от едномесечния
Коментари Харесай

Утрешният опонент на Левски е истинска сензация в ОАЕ

Отборът на Левски ще изиграе последната си контрола от едномесечния си лагер в Дубай против третодивизионния локален отбор Гълф Юнайтед. Проверката е на следващия ден от 9:00 часа българско време, а съперникът е много любопитен, въпреки и в ролята на безспорен новобранец.

Гълф Юнайтед е основан през 2019 година в Дубай, където четирима британски треньори от град Манчестър, вземат решение да изведат до идващото равнище сполучливата си футболна школа. Така се стига и до образуването на мъжки отбор, който бива управителен от бележития някогашен бранител на Нюкасъл - Стивън Тайлър.
 А трябваше да бъде най-хубавият зимен лагер
А трябваше да бъде най-хубавият зимен лагер

В интервала на " вярното ръководство ", започнаха да се случват много неправилни неща

През предходната година " орлите " завоюваха с лекост четвъртата дивизия на локалната футболна система, като не позволиха загуба. Гълф Юнайтед разполага с доста млади британски футболисти, както и куп африкански гении. Интересен за наблюдение ще бъде халфът Девонте Редмънд, който е печелил младежката Шампионска лига с Манчестър Юнайтед.

Гълф Юнайтед си е същинска сензация в обществените мрежи. " Червено-белите " играят на първия плаващ стадион, разположен на пристанището в Дубай. Също по този начин клубният канал в Ютуб има повече от 2 млн. гледания, а един път подготовка на тима е била следена персонално през 2021 година от Зинедин Зидан.

Голямата горделивост на дубайците е контролата с Нюкасъл през 2022 година, която приключва с проваляне 0:5. Любопитното е, че на клубния им уебсайт има опция да подаването на молба за експериментален интервал. Всеки, живеещ с футболната си фантазия, може да бъде одобрен за тестови тренировки, стига да е до 23 навършени години.
 Мъри Стоилов ще купува бутилка бяло вино на Ники Михайлов
Мъри Стоилов ще купува бутилка бяло вино на Ники Михайлов

Изгуби бас
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР