Отборът на Левски се похвали с трето ново попълнение за

...
Отборът на Левски се похвали с трето ново попълнение за
Коментари Харесай

Официално: Левски се подсили с национал на Естония

Отборът на Левски се похвали с трето ново попълнение за това лято. " Сините " оповестиха привличането на естонския национал Богдан Васчук.

Опорният халф идва със статута на преотстъпен от латвийския ФК Рига и при положително показване може да остане и за непрекъснато на " Герена ". Васчук идва по експлицитното гледище на старши-треньора Славиша Стоянович, който е работил дружно с него в гореспоменатия клуб от Латвия.

Васчук към този момент се трансформира в любим на " сините " почитатели, откакто преди месец бе основна фигура в всеобщия пердах сред футболистите на ФК Рига и ЦСКА, в дуел от първия прелиминарен кръг от Лига Европа.

Добри думи за Васчук сподели и българският треньор Веселин Бранимиров: " В началото на престоя ми в Рига Васчук беше травмиран и не беше в нужната форма. През последната седмица беше най-хубавото, което видях от него. Той е изобретателен футболист, който може да даде финален пас, да приключи офанзивата. Има забавни неща в него. Еднакво добре играе и с двата крайници ", съобщи Бранимиров.

Васчук е в задоволително добра игрова форма и може да дебютира още в гостуването на Етър (Велико Търново).

 Колко ще издържи ризата на Славиша в Левски
Колко ще издържи ризата на Славиша в Левски

Отборът си напомни по какъв начин се плете кошница рано
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР