Отборът на Левски се класира за полуфиналите на Купата на

...
Отборът на Левски се класира за полуфиналите на Купата на
Коментари Харесай

Левски е последният полуфиналист за Купата


Отборът на Левски се класира за полуфиналите на Купата на България, откакто победи Дунав с 2:0 на Градския стадион в Русе.

"Сините" още веднъж не демонстрираха доста добра игра, само че въпреки всичко надиграха противника и стигнаха до подобаващ триумф. Резултатът бе открит от Жуниор Мапуку в 23-та минута, когато централният нападател на гостите се възползва от неточност на отбраната на "драконите", с цел да преодолее Станислав Антонов. Точно преди почивката Жерсон Кабрал удвои преднината на Левски след нова груба неточност в защитата на домакините. След почивката възпитаниците на Малин Орачев се пробваха да се върнат в мача, което разреши на гостите да сътвори много рискове на контраофанзива, само че пропуски направиха Мапуку и Габриел Обертан, на два пъти и гредата избави домакините. Ирачите на Дунав също имаха своите шансове, само че Божидар Митре се намеси добре против Мирослав Будинов, а изстрел на Васил Шопов срещна гредата. Малко преди края гол на Бранимир Костадинов бе анулиран поради засада.

По този метод Левски се класира за полуфиналите на Купата, където са още тимовете на ЦСКА-София, Ботев Пловдив и София. Жребият за полуфиналите ще се тегли на 19 декември, вторник от 11:00 часа. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР