Отборът на Левски се интересува сериозно от младата надежда на

...
Отборът на Левски се интересува сериозно от младата надежда на
Коментари Харесай

Левски иска голям талант на Ботев Пловдив

Отборът на Левски се интересува съществено от младата вяра на Ботев Пловдив Станислав Работов, твърди „ Тема Спорт “. Централният защитник е част от мъжкия отбор на „ жълто-черните “ от началото на актуалната акция и към този момент има зад тила си 4 дуела - всички като титуляр, като е останал цялостен мач на терена.

17-годишният Работов дебютира за "канарчетата " на 3 декември 2019 година при гостуването на Славия за Купата на България, което бе извоювано с 2:1. 12 дни по-късно записа и първия си мач в елита при 2:0 над Витоша Бистрица. Старши треньорът на отбора Ферарио Спасов залагаше на него и напролет. На 4 март 2020-а той игра 120 минути в четвъртфиналната среща за Купата против Ботев Гълъбово), а на 8 март бе на терена в "Овча Купел ", където пловдивчани изгубиха с 1:2 от Славия.

Работов, който е в полезрението на много родни отбори, е бил гледан и от задгранични скаути.

Спортният шеф на Левски Ивайло Петков към този момент няколко пъти загатна, че клубът има набелязани играчи за привличане и няколко разновидността, по които се работи. Проблемът е, че на "Герена " не знаят с какви средства ще разполагат за идващия сезон. В момента финансовото положение на "сините " е много нестабилно. Футболистите имат да получават още част от януарските си заплати. А към този момент на хоризонта не се задава мощен общоприет спонсор. Затова и се обрисува разлъка с много от задграничните играчи и вероятно залагане на български играчи от новия сезон.

Под управлението на Ферарио Спасов Ботев съществено погледна към гениите си от школата и много младоци към този момент са постоянна част от първия отбор, като оставят отлични усещания с играта си. Сред тях е и Димитър Тонев, който пък е мечтан от ЦСКА.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР