Отборът на Левски разби със 7:2 Хебър (Пазарджик) в контрола

...
Отборът на Левски разби със 7:2 Хебър (Пазарджик) в контрола
Коментари Харесай

Ривалдиньо с първи голове за Левски, сините мачкат със 7:2

Отборът на Левски разруши със 7:2 Хебър (Пазарджик) в контрола на стадион " Георги Аспарухов ", която се организира на закрити врата. Наставникът на " сините " Делио Роси искаше да даде късмет за изява на много от играчите, които не играха при загубата в дербито с ЦСКА-София (0:1), както и на други, които не взимат присъединяване в мачовете тази пролет.

Първите си голове за 26-кратните първенци означи Ривалдиньо, който беше прецизен два пъти. Неговият съперник в офанзивата Сержиу Буш също вкара две попадения на отбора от Югозападната Трета лига. Антони Белмонт, Жерсон Кабрал и Жорди Гомес пък се разписаха по един път.

Головете за момчетата на Танчо Калпаков бяха дело на Стефан Лачов и Цветан Павлов, които бяха точни при резултат 0:5. Интересното е, че гостите започнаха с огромна част от юношите си, като през втората част пуснаха седем от своите титуляри, след което паднаха двата гола във вратата на Левски.

Както е известно, " сините " приключиха постоянния сезон в Първа лига на трето място с 50 точки, като изостават на 13 от втория ЦСКА-София. Хебър пък е на второ място в Югозападната Трета лига с актив от 52 точки, като изостава на пет от водача ЦСКА 1948.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР