Отборът на Левски приема северномакедонския ФК Шкупи в реванш от

...
Отборът на Левски приема северномакедонския ФК Шкупи в реванш от
Коментари Харесай

Левски ще довършва започнатото пред пълните трибуни на Герена

Отборът на Левски приема северномакедонския ФК Шкупи в реванш от втория прелиминарен кръг на шампионата Лигата на конференциите. Преди седмица " сините " се постановиха над противника с 2:0 и през днешния ден пред цялостните трибуни на " Георги Аспарухов " ще би трябвало да довършат започнатото.
 Тити Папазов твърди: Всички бразилци ще преподпишат с Левски
Тити Папазов твърди: Всички бразилци ще преподпишат с Левски

" Ники Костов е доста мощен темперамент "

Срещата е от 20,00 часа, а стадионът е изцяло разпродаден, съгласно информациите от клуба. Левски загря за реванша с разгромна победа с 6:0 над Локомотив (София) в шампионата и излиза със самочувствие довечера пред личната си аудитория, която чака поредна голова фиеста.

Треньорът на Левски Николай Костов ще направи единствено една смяна в състава по отношение на 11-те от Скопия. Очаква се вместо Кристиан Димитров на терена да се появи Роналдо.
 Левски е в подготвеност да отвори и Сектор
Левски е в подготвеност да отвори и Сектор " Г " за своите почитатели

Пропуски има още за " Б " и " В "

На вратата ще започва Пламен Андреев, а пред него ще се наредят Жереми Петрис, Келиан ван дер Каап, Хосе Кордоба и Цунами. Асен Митков ще работи сред отбраната и халфовата линия, а в по-преди позиции ще му партнират Адриан Краев и Джемили. По крилата ще връхлитат Велтон и Роналдо, а на върха на офанзивата ще работи Рикардиньо.

Ако в профил ФК Шкупи, което наподобява доста евентуално, в идващия кръг Левски ще се изправи против спечелилия от двойката Апоел (Беер Шева) и Паневижис.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР